Palvelut

Hortensis Oy suunnittelee ammattitaidolla pihojen puutarharakenteet sekä yksityisasiakkaille että julkisen puolen toimijoille. Meiltä saat kaikki viherrakentamisen palvelut. Suunnittelemme upean ja toimivan kokonaisuuden kasveineen. Pihakivetys, muurit, portaat ja katukivetykset kuuluvat myös palveluihimme.

Pihasuunnittelu ja vihersuunnittelu

Kauniilla ympäristöllä on suuri vaikutus viihtyvyyden ja asumisen tason nostajana vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteenamme on luoda toimiva ja kaunis ympäristö yhdessä asiakkaan kanssa luovien ja tyylikkäiden suunnitteluratkaisujen avulla.

Lue lisää

Viherrakentaminen

Ammattitaitoisesti rakennettu ympäristö säilyy toimivana ja kauniina vuodesta toiseen. Nykyaikaisella ja luotettavalla ammattikalustolla rakennamme niin pienet kuin suuretkin piha-alueet. Viimeistelyyn paneudumme yksityiskohtaisemmin käsityönä.

Lue lisää

Viheralueiden hoitotyöt

Kun ympäristösi on huolella ja ammattitaidolla suunniteltu ja rakennettu, ei ole mitään syytä heittää aikaisempien töiden panostuksia hukkaan laiminlyömällä sen hoitaminen. Rakennettu viheralue voi menettää kauneusarvonsa jo muutamassa vuodessa ilman asianmukaista hoitoa.

Lue lisää